mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Podania o spłatę w CHF???

link this post Dodano w 02.11.2009
krolfranek:

Witam Serdecznie!

Nie wiem czy to co podal Franek jest aktualne. Spiesze wyjasnic.

W czerwcu dzwonilem do Noble w sprawie aneksu, wtedy uslyszalem ze oplata to 100zl. Wczoraj zadzwonilem do Noble i potwierdzilem ze chce podpisac aneks i ze poniewaz dzwonilem w czerwcu (umowe podpisalem w 2007r) to rozumiem ze obowiazuje oplata 100zl. Takze przekazalem ze dodatkowo rozumiem ze umowy podpisane przed Lipcem 2009 (w/g listu ktory otrzymal Franek) podlegaja oplacie 100zl. Najpierw przedstawiciel Noble nie mogl mi udzielic wiazacej odpowiedzi. Na drugi dzien jednak powiedziano mi ze sama rozmowa telefoniczna nie wystarczy i ze jedynie bym dostal 100zl oplaty jezeli w czasie zlozylem prosbe emailem lub pisemnie. Na moje stwierdzenie ze telefonowalem w czerwcu i aby Noble sprawdzil rozmowe (wiem ze sa rejestrowane), przedstawiciel powiedzial mi ze nie maja takiej mozliwosci i jedynie pisemne/emailowe prosby sa uwzgledniane.

Czy ktos mial podoby przypadek?

Tak miałem identyczny przypadek, Odpisali mi na moj wniosek, że opłata za aneks to 1% salda.
zadłużenia.
Nie intersuje ich że kredyt zaciagniety przed 1 lipca 2009 r. (w 2008) i nie intersuje ich że zgłaszałem telefonicznie chęć spłaty przed data 1 lipca 2009 kilkukrotnie i miałem informację żę koszt aneksu 100zł..
Tylko pisemny wniosek złozony przed 1 lipca byłby skuteczny, którego im nie składałem.

• Statystyki: 59 Posty | 12005 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek