Witam wlasnie sprawdzilem konto i widze wplyw 222,47 zl tytulem uznania reklamacji . Narazie niewiem za jaki to okres bo jeszcze niedostalem nic na pismie ale wydaje mi sie ze nie do konca uznali moje roszczenie bo wedlug moich obliczen powinni oddac mi ok 450-500 zl . Jak dostane pismo to dam wam znac o co chodzi
pozdrawiam
kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- Polbank EFG - EFG Eurobank Ergasias S.A.
- UWAGA: Polbank oddaje niesłusznie naliczone odsetki - Opisuję jak to zrobić
lesku1:
Witam wlasnie sprawdzilem konto i widze wplyw 222,47 zl tytulem uznania reklamacji . Narazie niewiem za jaki to okres bo jeszcze niedostalem nic na pismie ale wydaje mi sie ze nie do konca uznali moje roszczenie bo wedlug moich obliczen powinni oddac mi ok 450-500 zl . Jak dostane pismo to dam wam znac o co chodzi
pozdrawiam
pozdrawiam
Pismo dostaniesz za 2 tyg-tak to wygląda, ja wpływ na rachunek miałam 03.11, pismo 19.11, ale kwotą przelaną mnie tak rozbawili, a treścią pisma doprowadzili do "ataku śmiechu",że własnie przed chwilą wysłałam do nich 2 pismo.....:))))))
Czekam....
lesku1:
nie jestem dosc swiatly w wysylaniu oraz pisaniu takich pism wiec mam prosbe jak bys mogla mnie oswiecic lub podeslac jakis wzor bede wdzieczny
pozdrawiam
nie jestem dosc swiatly w wysylaniu oraz pisaniu takich pism wiec mam prosbe jak bys mogla mnie oswiecic lub podeslac jakis wzor bede wdzieczny
pozdrawiam
Poprawiony wniosek o oddanie prowizji http://kupfranki.pl/networks/files/download.8216
lesku1:
witam wszystkich wlasnie dostalem pismo z polbanku w ktorym napisano ze uznaja moja reklamacje ale nie od dnia uprawomocnienia sie KW tylko od dnia dostarczenia KW do banku ,roznica to 27 dni . . co mam dalej robic bo niechce im porarowac ok 200 zl . czy jest sens ???
witam wszystkich wlasnie dostalem pismo z polbanku w ktorym napisano ze uznaja moja reklamacje ale nie od dnia uprawomocnienia sie KW tylko od dnia dostarczenia KW do banku ,roznica to 27 dni . . co mam dalej robic bo niechce im porarowac ok 200 zl . czy jest sens ???
policz dobrze i napisz pozew o zwrot do arbitra bankowego. (o zwrot kosztów postępowania także)
http://zbp.pl/site.php
Jeśli wygrasz sprawę to postanowienie Arbitra jest dla banku WIĄŻĄCE.
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009