mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

UWAGA: Polbank oddaje niesłusznie naliczone odsetki - Opisuję jak to zrobić

link this post Dodano w 20.11.2009
Witam wlasnie sprawdzilem konto i widze wplyw 222,47 zl tytulem uznania reklamacji . Narazie niewiem za jaki to okres bo jeszcze niedostalem nic na pismie ale wydaje mi sie ze nie do konca uznali moje roszczenie bo wedlug moich obliczen powinni oddac mi ok 450-500 zl . Jak dostane pismo to dam wam znac o co chodzi

pozdrawiam
lesku1:

Witam wlasnie sprawdzilem konto i widze wplyw 222,47 zl tytulem uznania reklamacji . Narazie niewiem za jaki to okres bo jeszcze niedostalem nic na pismie ale wydaje mi sie ze nie do konca uznali moje roszczenie bo wedlug moich obliczen powinni oddac mi ok 450-500 zl . Jak dostane pismo to dam wam znac o co chodzi

pozdrawiam

Pismo dostaniesz za 2 tyg-tak to wygląda, ja wpływ na rachunek miałam 03.11, pismo 19.11, ale kwotą przelaną mnie tak rozbawili, a treścią pisma doprowadzili do "ataku śmiechu",że własnie przed chwilą wysłałam do nich 2 pismo.....:))))))
Czekam....
nie jestem dosc swiatly w wysylaniu oraz pisaniu takich pism wiec mam prosbe jak bys mogla mnie oswiecic lub podeslac jakis wzor bede wdzieczny

pozdrawiam
link this post Dodano w 21.11.2009
lesku1:

nie jestem dosc swiatly w wysylaniu oraz pisaniu takich pism wiec mam prosbe jak bys mogla mnie oswiecic lub podeslac jakis wzor bede wdzieczny

pozdrawiam

Poprawiony wniosek o oddanie prowizji http://kupfranki.pl/networks/files/download.8216
link this post Dodano w 25.11.2009
witam wszystkich wlasnie dostalem pismo z polbanku w ktorym napisano ze uznaja moja reklamacje ale nie od dnia uprawomocnienia sie KW tylko od dnia dostarczenia KW do banku ,roznica to 27 dni . . co mam dalej robic bo niechce im porarowac ok 200 zl . czy jest sens ???
lesku1:

witam wszystkich wlasnie dostalem pismo z polbanku w ktorym napisano ze uznaja moja reklamacje ale nie od dnia uprawomocnienia sie KW tylko od dnia dostarczenia KW do banku ,roznica to 27 dni . . co mam dalej robic bo niechce im porarowac ok 200 zl . czy jest sens ???

policz dobrze i napisz pozew o zwrot do arbitra bankowego. (o zwrot kosztów postępowania także)

http://zbp.pl/site.php

Jeśli wygrasz sprawę to postanowienie Arbitra jest dla banku WIĄŻĄCE.
niestety niemam pojecia jak dokladnie policzyc ile maja mi zwrocic i jak taki pozew ma wygladac ???
Podeślij mi maila to wyślę Ci excela do wyliczenia
skyrobek:

Podeślij mi maila to wyślę Ci excela do wyliczenia

Twój adres mailowy został usuniety w trosce o bezpieczeństwo twojej skrzynki mailowej. Wyślij wiadomość do użytkownika "skyrobek" przez pocztę serwisu KupFranki.

Moderator_1

Edytowano w 25.11.2009
Ludzie, nie szastajcie tak adresami email na forach publicznych. Nie lepiej wysłać na PW? Jakiś boot do zbierania adresów się ucieszy....
  • Statystyki: 184 Posty | 29641 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek