mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

UWAGA: Polbank oddaje niesłusznie naliczone odsetki - Opisuję jak to zrobić

link this post Dodano w 25.11.2009
Zgadza się, adres lepiej przekazac przez PW. Tym, od których dostałem maile - wysłałem. Jeśli uważacie, ze sie da z tyego korzystać wrzucę gdzieś.
skyrobek:

Zgadza się, adres lepiej przekazac przez PW. Tym, od których dostałem maile - wysłałem. Jeśli uważacie, ze sie da z tyego korzystać wrzucę gdzieś.

nic mi nie wychodzi
ale co konkretnie nie wychodzi? Źle liczy? Nie wiadomo gdzie wpisać dane? Symulacja jest robiona dla Dombanku, ale podejrzewam, że jeśli Polbank stosuje te same algorytmy dla wyliczania równych rat powinno działać...
skyrobek:

ale co konkretnie nie wychodzi? Źle liczy? Nie wiadomo gdzie wpisać dane? Symulacja jest robiona dla Dombanku, ale podejrzewam, że jeśli Polbank stosuje te same algorytmy dla wyliczania równych rat powinno działać...

dane wpisalem ale kwoty wychodza troszke inne ale tak w ogole to niewiem jak dalej postapic tzn jakie teraz napisac pismo do banku ze oni zle interpretuja prawo i nie uznaja daty uprawomocnienia KW tylko upieraja sie przy dacie dostarczenia KW do banku. w moim przypadku to tylko 27 dni wiec ok 200 zl
lesku1:

skyrobek:

dane wpisalem ale kwoty wychodza troszke inne ale tak w ogole to niewiem jak dalej postapic tzn jakie teraz napisac pismo do banku ze oni zle interpretuja prawo i nie uznaja daty uprawomocnienia KW tylko upieraja sie przy dacie dostarczenia KW do banku. w moim przypadku to tylko 27 dni wiec ok 200 zl

Lesku?? a nie łatwiej wziąć gotowca z tej strony?? tego nowego oczywiście!!!
ja juz jednego gotowca sciagnalem wyslalem do polbanku i dostalem 5 dni temu kaske ,wiec o jakiego gotwoca chodziczy jest jakis nowy???
lesku1:

ja juz jednego gotowca sciagnalem wyslalem do polbanku i dostalem 5 dni temu kaske ,wiec o jakiego gotwoca chodziczy jest jakis nowy???

Kaskę dostałeś w takiej kwocie jak chciałeś?? czemu piszesz jeszcze jedno pismo?? odpowiedż dostałeś w takiej treści jak jest wstawiona na stronie ???
brydzia157:

lesku1:

Kaskę dostałeś w takiej kwocie jak chciałeś?? czemu piszesz jeszcze jedno pismo?? odpowiedż dostałeś w takiej treści jak jest wstawiona na stronie ???

http://kupfranki.pl/networks/files/file.8216-link do gotowca pisma po aktualizacji, dopatrzysz się zapewne róznicy w treści, DASZ RADĘ:)))
Edytowano w 25.11.2009
ja roznicy nie widze wiec juz naprawde niewiem o co chodzi
U mnie sprawa wygląda jeszcze ciekawiej niż u poprzedników. Wpis do hipoteki (i data na zawiadomieniu z sądu) to 8 lipca 2008. Data dostarczenia do banku - 5 sierpnia 2008. Z tym, że wtedy w hipotece widniał jeszcze poprzedni bank (oprócz polbanku) Nie pamiętam dokładnie kiedy nastąpiło wykreślenie tego poprzedniego banku, ale kolejny odpis w którym widnieje już tylko polbank, dostarczyłem 29 września 2008. Tyle że polbank łamiąc warunki regulaminu, który sam mi przysłał (chodzi o wskazanie numeru konta na który ma nastąpić wypłata środków) opóźnił mi wypłatę kredytu i wypłacił dopiero 4 sierpnia, a więc po tym, jak już wpis do hipoteki był uprawomocniony. Ciekawe tylko czy przyjmą okres gdzie w hipotece widnieli już tylko oni czy nie ma to znaczenia bo ich roszczenia już były zabezpieczone...
  • Statystyki: 184 Posty | 29641 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek