Witam,
Zawsze kurs kupna/sprzedaży był obliczany według około: NBP-3%/NBP+3%. Teraz Bank chcąc zarobić więcej zaczął manipulować kursem przez co naciąga swoich klientów - kurs dzisiejszy NBP-2%/NBP+4%.
Czy możemy z tym walczyć i ukrucić samowolkę banku? Może zrobimy kampanię w stylu nabiciwmillenium?
Pozdrawiam,
Piotr
kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- Bank Millennium SA
- Przesunięte widełki franka w stosunku do kursu NBP
spiczek:
Czy możemy z tym walczyć i ukrucić samowolkę banku? Może zrobimy kampanię w stylu nabiciwmillenium?
Możemy, ja już wykasowałem konta, karty, lokaty, kupuje CHF gdzie indziej i płacę bezpośrednio nimi, bank nie zarabia na spreadzie. Może zacznij od tego na początek... bo akurat w Millenium nikt cie nie zmusza do kupna u nich CHF na ich warunkach.
The author has edited this post (w 11.08.2009)
Zly.Franek:
Możemy, ja już wykasowałem konta, karty, lokaty, kupuje CHF gdzie indziej i płacę bezpośrednio nimi, bank nie zarabia na spreadzie. Może zacznij od tego na początek... bo akurat w Millenium nikt cie nie zmusza do kupna u nich CHF na ich warunkach.
spiczek:
No tak M. zarobi na aneksie 500 zl
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia