Myślę, że nie tylko ja otrzymałem dzisiaj poniższą ofertę.Co o tym sądzicie?
"Witamy,
informujemy, że mBank przygotował dla Ciebie nową ofertę zmiany warunków Twojego KREDYTU hipotecznego w "starym portfelu", w tym propozycję przewalutowania kredytu na złotówki.
Nowa oferta poszerza zakres możliwości, jakie wiążą się z Twoim kredytem. Zapraszamy na spotkanie w Centrum Finansowym mBanku, na którym z Doradcą będzie można przedyskutować warianty zmiany kredytu i przeanalizować, jak wybór każdego z nich wpłynie na wysokość raty i bezpieczeństwo Twojego kredytu.
Zmiany warunków w każdym z dostępnych wariantów dokonać można bez żadnych opłat.
Nowa propozycja to przewalutowanie kredytu na powiązany z niższym ryzykiem kredyt w złotówkach wraz ze zmianą zasad naliczenia oprocentowania na ustalane w oparciu o stałą marżę i wskaźnik referencyjny WIBOR 3M. Dołożyliśmy starań, aby oferta była atrakcyjna i dorównywała najlepszym na rynku.
Przewalutowanie kredytu wiąże się dodatkowo z dostępem do pakietu specjalnych usług, które mogą znacząco wpłynąć na obniżenie raty kredytu i zmniejszenie obciążeń Twojego budżetu domowego.
Zapraszamy Cię do odwiedzenia najbliższego Centrum Finansowego mBanku, gdzie Doradca przedstawi szczegóły propozycji.
Nowa oferta jest ważna do 31 marca 2010 r."
kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- BRE Bank mBank
- Czy ktoś już kontaktował się z bankiem w sprawie nowej oferty "starego portfela" ?
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009