mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Czy ktoś już kontaktował się z bankiem w sprawie nowej oferty ...

link this post Dodano w 01.10.2009
Myślę, że nie tylko ja otrzymałem dzisiaj poniższą ofertę.Co o tym sądzicie?

"Witamy,

informujemy, że mBank przygotował dla Ciebie nową ofertę zmiany warunków Twojego KREDYTU hipotecznego w "starym portfelu", w tym propozycję przewalutowania kredytu na złotówki.

Nowa oferta poszerza zakres możliwości, jakie wiążą się z Twoim kredytem. Zapraszamy na spotkanie w Centrum Finansowym mBanku, na którym z Doradcą będzie można przedyskutować warianty zmiany kredytu i przeanalizować, jak wybór każdego z nich wpłynie na wysokość raty i bezpieczeństwo Twojego kredytu.

Zmiany warunków w każdym z dostępnych wariantów dokonać można bez żadnych opłat.

Nowa propozycja to przewalutowanie kredytu na powiązany z niższym ryzykiem kredyt w złotówkach wraz ze zmianą zasad naliczenia oprocentowania na ustalane w oparciu o stałą marżę i wskaźnik referencyjny WIBOR 3M. Dołożyliśmy starań, aby oferta była atrakcyjna i dorównywała najlepszym na rynku.

Przewalutowanie kredytu wiąże się dodatkowo z dostępem do pakietu specjalnych usług, które mogą znacząco wpłynąć na obniżenie raty kredytu i zmniejszenie obciążeń Twojego budżetu domowego.

Zapraszamy Cię do odwiedzenia najbliższego Centrum Finansowego mBanku, gdzie Doradca przedstawi szczegóły propozycji.

Nowa oferta jest ważna do 31 marca 2010 r."

link this post Dodano w 02.10.2009
http://biznes.onet.pl/multibank-i-mbank-namawiaja-do-zlotego,18543,1577663,1,prasa-detal
link this post Dodano w 02.10.2009
http://www.mbank.pl/blog/artykul.html

Nie powiem, żeby ludzie byli zachwyceni
  • Statystyki: 3 Posty | 1240 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl