mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Inkantor

link this post Dodano w 06.02.2012

Po prostu rewelacja: dziś przed 10 wysłałam z mBanku PLNy do inkantoru i były do mojej dyspozycji już po kilku minutach. Zakupiłem CHFy i wysłałem je do Polbanku. Doszły ok 16. Żadnych ukrytych kosztów nie zauważyłam.

W porównaniu z innymi internetowymi "cinkciarzami" działa to doskonale:

- jest szybkie, przelew od "cinkciarzy" potrafił iść nawet tydzień

- jest intuicyjne i czytelne - koncepcja z potfelem jest ok, nie ma sytuacji w której źle wypełniony przelew lub nie wysłany w opdowiednim czasie powoduje sankcje finansowe ze strony kantoru

- wydaje się być nieźle zabezpieczone - hasła SMS - konta u "cinkciarzy" mają mniej zabezpieczeń niż konto na najprostszym forum internetowym

- sprawia wrażenie uczciwego - kursy na stronie głównej są takie jak podczas transakcji którą chwilę później się zawiera a nie służą jedynie celom marketingowym

Tak więc wrócę do Was za miesiąc

link this post Dodano w 09.02.2012
kryptoreklama?
link this post Dodano w 09.02.2012
Zapewniam, że nie. Chwalę po prostu coś co działa jak należy. I jestem po nieprzyjemnych przygodach u konkurencji.
link this post Dodano w 16.02.2012
Ja też wykonałem testową transakcję. Dziwnie długo ne pojawiały się PLN'y w inkantorze bo ustawiłem przelew wieczorem, a dopiero po 12:00 następnego dnia zasiliło się konto. Następnie zakupiłem franki, które pojawiły sie na koncie w 2-3 minutki, a na drugi dzień wypłaciłem je na konto CHF o godzinie 11:10. Okazało się, że jeszcze tego samego dnia były na koncie. Polecam.
link this post Dodano w 20.02.2012
U mnie CHF szły do Polbanku ponad 48h.
link this post Dodano w 21.02.2012

A coś więcej na ten temat? Kiedy i o której zleciłeś przelew?

Co znaczy ponad? Dwa dni? Trzy? Cztery?

The author has edited this post (w 21.02.2012)
link this post Dodano w 28.02.2012

Cześć!

Przepraszam za niedokładną wypowiedź. Było tak: polecenie wypłaty: 13.02, godz.09.30, data księgowania w Polbank: 15.02, przed południem

link this post Dodano w 29.02.2012

No to powiem szczerze, że nie wiem o co chodzi. A, że jest to polbank, to może chodzić o cokolwiek

Ja już zrobiłem drugi przelew CHF przed 11 rano i tego samego dnia były na koncie.

Ale to jest urok przelewów walutowych. Banki mogą je księgować w ciągu jednego dnia, ale mogą to zrobić dopiero na trzeci. Dlatego ja zawsze robię przelewy odpowiednio wcześniej. 

link this post Dodano w 01.03.2012

Jak niewiadomo o co chodzi - to chodzi o kasę

A na poważnie, wykonałem swój drugi przelew z inkatoru do pb i przyszedł normalnie na drugi dzień. Wysłałem po 13:00 oczywiście. Także jak dla mnie wszystko jest nadal ok i to koniec drogi z szukaniem i optymalizacją kosztów.

Więcej wycisnąć się nie da chyba że 15 tysięcznych grosza gdzieś tam, ale nie interesuje mnie taka partyzantka...

Teraz to zostało kombinowanie jak więcej w życiu zarobić ,a nie jak zaoszczędzić

Pozdrawiam

link this post Dodano w 13.03.2012

Witam wszystkich,

Również zasiliłem konto w inkantor i przelałem CHF w poniedziałek o 10:50. Pojawiły się na koncie w Polbanku około 11 we wtorek tj. w dniu dzisiejszym. Dla mnie rewelacja. Powyżej piszecie, że wygląda to podobnie, więc mam nadzieję, że stanie się to standardem (zamiast D+3 - księgowanie walut w Polbanku, które pojawia się w regulaminie).

Pozdrawiam

• Statystyki: 35 Posty | 558 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu