mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

INKANTOR- kto już się zarejestrował i co dalej?

link this post Dodano w 28.01.2012

to wszystko można ustawić na inkubatorze ?

A co w przypadku jak nie ma środkówna koncie (wiadomo ten sam dzień, różne dni) powtarza w nestepny dzien, wysyła info a niemożliwości wykonania tranzakcji ?

Przy zleceniu stałych wpisuje ile chcemy CHF ?

link this post Dodano w 28.01.2012

@djrace,

W inkubatorze to raczej nie ale w inkantor.pl za to jak najbardziej tak!

Opis zlecenia stałego znajdziesz bezpośrednio tu:

https://www.inkantor.pl/index.php/splacam-kredyt-walutowy

Wpisujesz kwotę docelową waluty która zostaje zakupiona i wysłana na wskazany rachunek w zleconej kwocie w dniu zlecenia.

Jeżeli dzień zlecenia akurat w danym miesiącu wypadnie w dzień wolny od pracy, zlecenie będzie realizowane w ostatnim dniu roboczym, bezpośrednio poprzedzającym dzień wybrany w zleceniu.

Dodatkowo, jeżeli na 3 dni przed zleconym terminem wymiany, kurs waluty wzrośnie i będzie zagrożenie, że kwota przedpłaty może nie być wystarczająca na realizację zlecenia, poinformujemy Cię o tym w wiadomości SMS. Ty zasilisz swoje konto przedpłaty, a my będziemy mogli zrealizować Twoje zlecenie stałe.

Co miesiąc po zakupie waluty oraz nadaniu polecenia wypłaty (przelewu), otrzymasz wiadomość SMS z potwierdzeniem przyjęcia zlecenia do realizacji.

link this post Dodano w 26.02.2012

witam

dzisiaj pusciłem przelew mBanku na Wasze konto. Mam nadzieję, że jak przyjde do pracy to będzie o 8:00 na moim koncie w inkantor. Jak kupię zaraz CHF to kiedy przyjdzie sms ?

Jak wyjdą z kantoru czy jak będzie na koncie w Getinie ?

@djrace,

Witam sprawdziliśmy, wpłaty weekendowe nie zostały zaksięgowane przez bank przed 8:00 więc na 100% będą zaksięgowane w inkantor.pl z sesją zaraz po 10:05.

Wymiana trwa kilka minut. (3-4).

Następnie, zlecasz polecenie wypłaty do Getinu, trzeba je koniecznie autoryzować kodem sms. Jeżeli autoryzujesz kodem przed 11:00, to w Getinie franki powinny być we wtorek.
Od nas wyjdą w poniedziałek, w trybie pilnym ok.11:16, z datą nadania today.

Pozdrawiamy.

The author has edited this post (w 27.02.2012)

U mnie juz druga tura zabawy z inkantorem. Poprzednio poszło elegancko.

Teraz tez srodki przelane z mbanku w piatek były w inkantorze już po paru godzinach tego samego dnia.

Jutro kupię walutę, jakoże w weekend serwis jest zamknięty, ale już licze zyski czy raczej brak strat. Co kilka dni porównuję kursy sprzedazy franka w Getinie i w inkantorze - są one niezmiennie około 20 gr wyższe niż w inkantorze. Dla mnie to na czysto 130zł różnicy. 

link this post Dodano w 28.02.2012
SUPER! Już skorzystałam z Inkantora (zlecenie stałe) i jest wszystko w porządku - Getin potwierdził mi wpłatę. Jestem do przodu prawie st złotych - a satysfakcja BEZCENNA
link this post Dodano w 29.02.2012
dzisiaj już zaksięgowane. Wczoraj jak dzowniłem na CC do o 16:00 nie było jeszcza a konsultant mówił, że jest ksiegowane. Więc na bank trzeba 2 dni rezerwować.
link this post Dodano w 29.02.2012
Mam ustawione stałe zlecenie na 25-go, termin wpłaty raty na ostatni dzień miesiąca. Getin podziękował mi SMS-em za terminową wpłatę (swoją drogą ciekawe - bo do tej pory, gdy wpłacałam w PLN nie dziękował) w dniu 28.02 o godz. 10.19. Co prawda ten termin 25-go kosztował mnie trochę kombinacji, bo musiałam załatwić nieco gotówki wcześniej niż zwykle, ale jednak ok. 100 zet do przodu.
link this post Dodano w 04.03.2012

Witam wszystkich frankowiczów,

Czy może ktoś podpowiedzieć jak sprawdzić, że CHF z inkantoru wpłynęły do Getinu w konkretnej dacie?

Chodzi o potwierdzenia wpłaty przez Getin.

Pozdrawiam

Jerry

link this post Dodano w 04.03.2012
The author has deleted this post (w 17.03.2012)
  • Statystyki: 25 Posty | 344 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek