Miałem nieprzyjemność załatwiać poprzez nich kredyt.
Wykazali się brakiem kompetencji, niesłownością i chamstwem.
Po "złapaniu" klient staje się petentem.
Przez nich przeciągnęło mi się w czasie otrzymanie kredytu (z powodu zmiany pracy musiałem już do dowlec z nimi do końca).
Zgubili dokumenty, nieodbierali telefonu itp. kwiatki.
Przez nich straciłem też sporo pieniędzy, bo twierdzili, że dochody żony się nie liczą, bo za krótko pracuje co okazało się bzdurą i potem musiałem podwyższać kwotę kredytu co sporo kosztuje.
Na drugi raz zastanowię się nad wykorzystaćniem ich do wybrania najlepszej oferty, a potem załatwię wszystko bezpośrednio w banku co innym też zalecam.
Jeśli ktoś niedowierza i chce więcej szczegółów niech odpowie tutaj to w wolnym czasie opiszę wszystko dokładnie.
kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Doradcy Finansowi - Co dobrego, co złego?
- Open Finance
- Usługi na kompromitującym poziomie.
to prawda,ja również jestem niezadowolony tylko z mojej grzeczności nie będe podawał nazwiska doradcy który prowadził mój kredyt
dopóki walczyłem o kredyt było w miare ok ale gdy już doradca dostał swoją prowizję-koniec-nawet gdy potrzebowałem najmniejszej pomocy typu porady itp. nawet nie odbierał tel i nie odpowiadał na email
zrobiłem małą prowokację-wysłałem email z zapytaniem o nowy kredyt na drugie mieszkanie-odpisał jeszcze tego samego dnia polecając się że pomoże mi zdobyć jak najlepszą oferte! kawał dziada który patrzy tylko i wyłącznie na swoje prowizje,ale chyba kazdy robi tak samo
jeśli ktoś potrzebuje nazwisko "kolegi" a bierze kredyt w dolnośląskim prosze na priv szczerze podam dane delikwenta
pozdrawiam
dopóki walczyłem o kredyt było w miare ok ale gdy już doradca dostał swoją prowizję-koniec-nawet gdy potrzebowałem najmniejszej pomocy typu porady itp. nawet nie odbierał tel i nie odpowiadał na email
zrobiłem małą prowokację-wysłałem email z zapytaniem o nowy kredyt na drugie mieszkanie-odpisał jeszcze tego samego dnia polecając się że pomoże mi zdobyć jak najlepszą oferte! kawał dziada który patrzy tylko i wyłącznie na swoje prowizje,ale chyba kazdy robi tak samo
jeśli ktoś potrzebuje nazwisko "kolegi" a bierze kredyt w dolnośląskim prosze na priv szczerze podam dane delikwenta
pozdrawiam
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia