Witam Wszystkich !!
Czy ktoś złożyć już wniosek o zwrot niesłusznie naliczonej marży ?
Ja złożyłem i dostałem odpoweidź odmowną i zastanawiam się czy to jest ich standardowe postępowanie czy też moze komuś już zwrócili.
A czy soą moze osboy, które dostały odpowiedź odmowną ale zrobiły już następne kroki ?
Ja szczerze mówiąc nie zamierzam im odpuszczać (mam prawie 2.000 do zwrotu) i zastanawiam się jaki wykonac następny ruch...
Będize wdzieczny za wszelkie Wasze doświadczenia w tym temacie !!!
kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- Nordea Bank Polska SA
- Zwrot nieslusznie naliczonej marzy
Heja,
Ja odpowiedź dostałem po ok 2 tygodniach.
Odpowiedź była mniej więcej w tonie takim, że oni stosują się do zapisów zawartych w umowiei te spełnili a na koniec dorzucili że ta klauzla jest jeszcze pod przedmiotem analiz UOKIK i ZBP i jeśli od nich dostaną rekomendację, to się do niej zastosują.
Generalnie chcę teraś iść do arbitra przy ZBP, ale od dwóch dni nikt tam nie odbiera telefonu...
pozdr
Ja odpowiedź dostałem po ok 2 tygodniach.
Odpowiedź była mniej więcej w tonie takim, że oni stosują się do zapisów zawartych w umowiei te spełnili a na koniec dorzucili że ta klauzla jest jeszcze pod przedmiotem analiz UOKIK i ZBP i jeśli od nich dostaną rekomendację, to się do niej zastosują.
Generalnie chcę teraś iść do arbitra przy ZBP, ale od dwóch dni nikt tam nie odbiera telefonu...
pozdr
sqball:
Odpowiedź była mniej więcej w tonie takim, że oni stosują się do zapisów zawartych w umowiei te spełnili
Odpowiedź była mniej więcej w tonie takim, że oni stosują się do zapisów zawartych w umowiei te spełnili
proponuje,
jezeli mozesz to sprawdz, w jakim dniu zlozyles w oddziale odpis z ksiegi wieczystej z wpisem hipoteki, a w jakim dniu dokonali ci faktycznie zmiany oprocentowania -jezeli to sa inne daty to wowczas sprawdz, czy rzeczywiscie jak pisza "stosuja sie do zapisów w umowie"
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009