Witam właśnie wczoraj wraz z wyciągiem dostałem propozycję zmiany pkt w regulaminie o kredyt hipoteczy dotyczący zmiany o poddaniu sie egzekucji co dziwne proszą o pisemną akceptację i podrzucenie do oddziału.
Dostaliście taką informację nie wiem co robić
SKAN PISMA W ALBUMACH (Wrzuć scan (jpg))
Pozdrawiam
kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- Polbank EFG - EFG Eurobank Ergasias S.A.
- Oświadczenie poddania sie egzekucji
Ten temat jest zamknięty - nie można w nim pisać.
Prosiłbym o scany w lepszej rozdzielczości gdyż odczytać się nie można. Wrzuć np na http://tinypic.com/ . Czy to pismo dostałaś z nowym harmonogramem spłaty kredytu?
Maja100:
Witam właśnie wczoraj wraz z wyciągiem dostałem propozycję zmiany pkt w regulaminie o kredyt hipoteczy dotyczący zmiany o poddaniu sie egzekucji co dziwne proszą o pisemną akceptację i podrzucenie do oddziału.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Również dostałem ale zamierzam poczekać na rozwój sytuacji. Nie będę wysyłał potwierdzenia akceptacji. Uważam, że jest to bezpodstawna kolejna próba ingerencji w umowę i regulamin. W razie gdy dojdzie do spotkania w sądzie zamierzam wykorzystać ten fakt jako bezprawne wymuszenie zmiany na Kliencie.
Ten temat jest zamknięty - nie można w nim pisać.
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009