mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Zmiana w tabeli opłat i prowizji od 1.09.2010

link this post Dodano w 27.09.2010

Witam,

miałem podobną sytuację:

1.po otrzymaniu listu o wprowadzeniu zmian dl taryfy, udałem sie do oddziału-tam dowiedziałem się że najpierw musi być wniosek o Aneks do Kredytu-przygotowano wniosek (dowiedziałem się o opłatach od 200-50 zł i poprosiłem o kontakt z kierownikiem placówki)

2.po długiej rozmowie z kierownikiem udało sie ustalić kwotę za aneks 50 zł, ale dla mnie to i tak dużo (biorąc pod uwagę fakt że uwiężili sobie klienta na 30lat;))

3.na następny dzień dowiedziałem się że opłaty można uniknąc ( w tym samym momencie multibank posłał informacje do oddziałów, że za przekształcenie na rach techniczny  w związku z tą zmianą taryfy nie będą pobierane pieniądze) - nie zapłaciłem nic za aneks

4.pozostały mi jeszcze 2 rachunki do zamknięcia-bieżący i karty Kredytowej (żeby uniknąc comiesięcznej opłaty), niestety "pani" z oddziału nie była w stanie przyjąc mojej dyspozycji, poprzez multilinię dowiedziałem się zę mogę to zrobić listownie.

5.Teraz czekam na zamknięcie kont ale zmagam się z zapisami w "regulaminie" i "taryfie" multibanku. Nie podaruję im nawet złotówki...

pozdrawiam i życzę równie upojnych mikrowojenek o własne prawo do własnych pieniędzy

• Statystyki: 11 Posty | 2437 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek