mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Opłata za prowadzenie konta premium!

link this post Dodano w 08.08.2011
konto lokacyjne mam od kilku dni - jedyne czego nie można na nim wykonać to przelewu(jako rachunku obciążanego) - czyli posiadając na tym koncie pieniążki możemy je podjąć jedynie w oddziale.
link this post Dodano w 08.08.2011
albo wypłacić aplikacją mobilną na obce konto...
link this post Dodano w 23.08.2011
witam forumowiczów, mam prośbę do osób które wystąpiły do banku o zwrot pobieranych opłat za prowadzenie konta premium aby podały na forum swój wzór gdyz mam zamiar wystąpić do banku o taki zwrot. Czy bank bez problemu zwraca pieniądze czy też raczej wymiguje się. Za pomoc będę wdzięcdzny. Pozdrawiam
link this post Dodano w 23.08.2011

Przylaczam sie do poprzednika.

Dodam do tego ze jak rok temu pytalem sie o mozliwosc zlikwidowania konta premium, to nie wspomniali o koncie lokacyjnym. Wydaje mi sie ze o to pytalem sie o kontak przez milleneten, ale niestety tam nie ma wyslanych wiadomosci, a w skrzynce odbiorczej - jako odpowiedz - nic nie mam

link this post Dodano w 26.09.2011

Przychylam sie do zapytania poprzedników. Czy komuś udało sie wyegzekwowac od banku zwrot kosztów za prowadzenie konta premium ?? 

3 tyg temu napsiałam pismo do Banku z prośba o zwrot kosztów za prowadzenie konta. Jest to kwota 300 zł. Moje konto służy mi tylko i wyłacznie do spłaty kredytu. Jakiś czas temu pozbyłam sie nawet kart, gdyz zupełnie nie były mi potrzebne.

Dziś dostałam pismo - odmowne oczywiście. Bank tłumaczy sie nowym regulaminem ...

Nie chce składac broni, więc szukam pomocy wśród Was.

link this post Dodano w 26.09.2011
Jak można agumentować rządanie zwrotu opłaty za konto Premium? Czy tylko tym, że konto to powinno być bezpłatne do spłaty kredytu?
  • Statystyki: 26 Posty | 2060 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek