mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Polbank miesza w kontach, konta do obsługi kredytu bezpieczne?

link this post Dodano w 16.01.2012
Na razie karta jest darmowa. Opłaty będą od 1 lutego.
link this post Dodano w 24.01.2012

Zauważyliście, że wreszcie w dostępie on-line działa zakładka "Kredyty" ? Ja dopiero od kilku dni/tygodni mam tę możliwość. Dawno tam nie zaglądałem aż tu nagle nawet można kwotę kolejnej raty zobaczyć Ameryka..

Ten podgląd w zakładce "Kredyty" to tylko dla wybrańców
Jeśli kredyt był brany na dwie osoby, to tylko pierwsza z nich ma podgląd on-line. Nie wiem, gdzie tu logika?
Dlatego też niestety nie zrezygnowałem z wyciągów papierowych -jestem drugi na liście, a to ja zajmuje się obsługą spłaty rat.

Haha, to juz wszystko rozumiem... Ja jestem drugi więc nigdy tego nie miałem, ale niedawno zablokowałem swój dostęp online i wchodzimy przez konto żonki, ktora jest pierwsza. Dlatego mnie oswiecilo...:)  Bez sensu.
link this post Dodano w 01.02.2012

Potwierdzam,

uaktywnione konta przez Polbank są bezpłatne (dot. kont do obsługi kredytu hipotecznego).

karta debetowa -  którą wrzucili mi przy podpisaniu umowy - jest płatna 4 PLN. A'propos karty do kredytu hipotecznego. Z tego co pamiętam, nie miałem wyjścia i sprzedawca dorzucił mi kartę do rachnku. Czy ktoś miał wybór przy podpisaniu umowy? Dot. umów do 12. 20909 r.

Można zrezygnować z karty - wniosek pisemny, najlepiej osobiście w oddziale banku

Można równnież zadzwonić i powiedzieć, że karta zaginęła - poprosić o stałą blokadę ale później i tak należy udać się do oddziału w celu rezygnacji z karty. Gdy upłynie termin ważności, wyślą nową.

• Statystyki: 35 Posty | 2598 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek