kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- Bank Millennium SA
- Pozew zbiorowy !!!!
Witam. Żal komentować ludzi, pseudofachowców, którzy teraz się wymądrzają. Jedno jest pewne, że scenariusz mój się sprawdza. Z pozwem zbiorowym nic nie wyjdzie, jest nas za mało. Ale trzeba się wzmacniać, bo za niedługo zaczną zabierać nam nieruchomości. Teraz ceny sztucznie zostaną obniżone, bo banki zaprzestaną pożyczać pieniądze. Zaczną żadać dodatkowych zabezpieczeń i tyle, kto nie będzie miał to do widzenia. Szkoda, że KNF nie był tak dalekowzroczny w latach 2006-2008, kiedy dawał rekomendację na kredyty walutowe. Jeżeli do tej pory nikt nie widzi, że to jest maksymalny szwindel w który wciągnięto blisko milion polskich rodzin, jeszcze więcej węgierskich, to jest głupcem, albo opłacanym agnetem bankowym, tak jak ci powyżej. Ludzie przestańcie oglądać telewizję i zacznijcie samodzielnie myśleć. Należy pamiętać, że bank nic nie traci, mają tzw. instrumenty, które ich zabezpieczją. Ponadto wszystkie te kredyty to wydruk pustego pieniądza. Każda złotówka z lokaty, to kolejne 12 zł w kredyt. Poszukajcie jak necie jak działają banki. Na razie tyle pozdrawiam jestem do dyspozycji.
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009