kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- Bank BPH SA
- Kredyt w BPH S.A.
Ja ma zaciagniety kredyt w BPH od 01/2006. Jak narazie nienarzekam. zobaczymy co bedzie pozniej, Obecnie jestem w trakcie wymiany maili z przedstawicielami owego banku na temat otwarcia konta walutowego CHF, problem w tym ze konta CHF nie jest w ofercie banku, po prostu trzeba sie ladnie prosic w danej placowce banku o mozliwosc otwarcia takowefo konta. Jak tylko sie mnie to uda to napisze jak poszlo.
bardzo ciekawe ...co ci się uda a z drugiej strony sam spróbuję otworzyć takie konto...w końcu konta walutowe w walutach wymienialnych powinny być możliwe do otwarcia i prowadzenia...
Zastanawiałem się jeszcze nad czymś takim jak kupowanie franka po przez system Makler w BPH puki to jeszcze jest BPH a nie GEMB'a...nie wiem dlaczego mam alergię na ten dziwny franczyzowy banczek...
Zastanawiałem się jeszcze nad czymś takim jak kupowanie franka po przez system Makler w BPH puki to jeszcze jest BPH a nie GEMB'a...nie wiem dlaczego mam alergię na ten dziwny franczyzowy banczek...
Witam.Ciekawi mnie,czy jeśli przyjmą wpłatę we frankach a nie jest to konto walutowe to czy nie przeliczą ich na złotówki po cenie ich kupna ,a potem sprzedadzą franki jako spłatę raty.Ale ogólnie to musze się tym również zainteresować.Wprawdzie nie jest tragicznie ale zawsze może być lepiej.
Pozdrawiam kredytobiorców.
Pozdrawiam kredytobiorców.
Witam,
Właśnie dołączyłem do tego serwisu. Mamy kredyt w BPH od 2002 roku. Dziś nie jest źle, najgorzej było na początku roku, kiedy frank był po 3 zł z groszami. Teraz korzystam z możliwości spłaty kredytu we frankach kupionych w Bank Handlowym (CitiBanku). Daje to oszczędność 25 - 30 zł miesięcznie.
Właśnie dołączyłem do tego serwisu. Mamy kredyt w BPH od 2002 roku. Dziś nie jest źle, najgorzej było na początku roku, kiedy frank był po 3 zł z groszami. Teraz korzystam z możliwości spłaty kredytu we frankach kupionych w Bank Handlowym (CitiBanku). Daje to oszczędność 25 - 30 zł miesięcznie.
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009