mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Kredyt w BPH S.A.

link this post Dodano w 19.02.2009
Ja ma zaciagniety kredyt w BPH od 01/2006. Jak narazie nienarzekam. zobaczymy co bedzie pozniej, Obecnie jestem w trakcie wymiany maili z przedstawicielami owego banku na temat otwarcia konta walutowego CHF, problem w tym ze konta CHF nie jest w ofercie banku, po prostu trzeba sie ladnie prosic w danej placowce banku o mozliwosc otwarcia takowefo konta. Jak tylko sie mnie to uda to napisze jak poszlo.
link this post Dodano w 19.02.2009
Poczekajmy na wyniki Twoich działań. Ja ze swojej strony popytam pracowników jak wygląda kwestia rachunku w CHF. Jeśli chodzi o kredyt to jestem jego szczęśliwym posiadaczem od 2004 roku i póki co śpię spokojnie.
The author has edited this post (w 20.02.2009)
link this post Dodano w 22.02.2009
bardzo ciekawe ...co ci się uda a z drugiej strony sam spróbuję otworzyć takie konto...w końcu konta walutowe w walutach wymienialnych powinny być możliwe do otwarcia i prowadzenia...
Zastanawiałem się jeszcze nad czymś takim jak kupowanie franka po przez system Makler w BPH puki to jeszcze jest BPH a nie GEMB'a...nie wiem dlaczego mam alergię na ten dziwny franczyzowy banczek...
link this post Dodano w 24.02.2009
Można troszkę przyoszczędzić, własnie rozmawiałam z bankiem i bez dodatkowej opłaty , mogę ratę spłaciś we frankch, czyli w kantorze kupię taniej , przy większej kwocie 70 zł mam do przodu a to razy 12 miesięcy,zaoszczędzę na połowę raty chociaż.
link this post Dodano w 25.02.2009
Mi wczoraj bph odpowiedział, że niestety nie mają w ofercie rachunku w CHF. Jednocześnie zacytowali mi fragment umowy, że kredyt spłacany jest w PLN. NIe mniej, telefonicznie stwierdzili, że mogą przyjąć wpłatę w CHF w kasie na konto kredytu.
link this post Dodano w 01.03.2009
Witam.Ciekawi mnie,czy jeśli przyjmą wpłatę we frankach a nie jest to konto walutowe to czy nie przeliczą ich na złotówki po cenie ich kupna ,a potem sprzedadzą franki jako spłatę raty.Ale ogólnie to musze się tym również zainteresować.Wprawdzie nie jest tragicznie ale zawsze może być lepiej.
Pozdrawiam kredytobiorców.
link this post Dodano w 07.06.2009
Witam...

Właśnie próbowałem założyć konto walutowe W PBH-u i niestety doradca powiedział mi, że nie ma takiej możliwości .. mam pytanie... jak to można rozwiązać aby płacić raty we frakach zakupionych choćby na "KupFranka" :-0

Dziękuje za pomoc i pozdrawiam
link this post Dodano w 02.12.2009
Witam,

Właśnie dołączyłem do tego serwisu. Mamy kredyt w BPH od 2002 roku. Dziś nie jest źle, najgorzej było na początku roku, kiedy frank był po 3 zł z groszami. Teraz korzystam z możliwości spłaty kredytu we frankach kupionych w Bank Handlowym (CitiBanku). Daje to oszczędność 25 - 30 zł miesięcznie.
  • Statystyki: 8 Posty | 3404 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek