mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Getin Bank - kredyty samochodowe

link this post Dodano w 17.03.2010
The author has deleted this post (w 17.03.2010)
link this post Dodano w 22.03.2010
Czy ktos wogole dostal po napisaniu pisma o obnizenie oprocentowania, pozytywna odpowiedz? Czy zadaniem tego banku jest w kazdym wypadku odmowa i wyciaganie jak najwiekszej ilosci pieniedzy od swoich klientow niezaleznie od obnizki stop procentowych zarowno w Polsce jak i Szwajcarii (notabene z ktorych wiekszosc po splacie tegoz kredytu juz do tego banku nie powroci). jednoczesnie daje sobie odciac reke, ze w sytuaacji podwyzki stop procentowych zostaniemy "nalezycie" o tym poinformowani aneksem do umowy. Pozdrawiam.
link this post Dodano w 24.03.2010
Witam
Jestem za wysłaniem pisma do arbira bankowego.
link this post Dodano w 26.03.2010
dangru3:

Witam
Jestem za wysłaniem pisma do arbira bankowego.

Więc potrzebna jest osoba, ktora to wszystko ogarnie i skieruje pismo do odpowiednich organow, Ja jestem jak najbardziej za. Pozdrawiam i czekam na jakieś ruchy w tej sprawie.
link this post Dodano w 26.03.2010
A może trzeba napisać pismo do UOKIK (załączyć skierowane do nich pisma i otrzymane odpowiedzi, aneksy podwyższające oprocentowanie kredytu (ja otrzymałem takowy w grudniu 2008 r.)) i zainteresować urząd Naszą sprawą. Może w przypadku większej liczby piszących UOKIK zwroci na nas uwagę i zajmie się tym "bankiem".
link this post Dodano w 31.03.2010
witam w gronie poszkodowanych,
Też bezskutecznie dwa razy walczyłem o obniżenie oprocentowania, wydaje mi się, ze jedyna możliwa droga to zmusić, przez np. UOKIK tych lichwiarzy do umożliwienia spłaty rat we frankach.
pozdrawiam
link this post Dodano w 31.03.2010
Witam wszystkich,przyłączam się do napisania pisma do arbitra, uokik aby tylko te hieny usidlić.
link this post Dodano w 02.04.2010
WITAM
Jestem w trakcie pisania pisma do UOKIK w sprawie kredytów samochodowych w GETIN BANKU.
Proszę o propozycję tematów.
Witam,proponuję ująć:
1podnoszenie oprocentowania wg. "widzi mi się"
2strasznie wysoki spread
Może wspólnie dobrego prawnika,który znajdzie w ich umowach kruczki na naszą korzyść?
Pozdrawiam
Ciekawy jestem, czy dostaniemy aneksy podwyższające oprocentowanie po podniesieniu przez NSB albo RPP stop procentowych. A podwyżki stop procentowych zarowno w Polsce jak i Szwajcarii już niebawem mają nastąpić. Co jeszcze nasz "ulubiony" bank wymyśli żeby wyciągnąć od nas pieniądze, tego nikt nie wie.
Pozdrawiam i życzę zdrowych wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mocnego złotego (najlepiej na poziomie z lipca i sierpnia 2008)
  • Statystyki: 55 Posty | 8443 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek