kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- DomBank Getin Noble Bank SA
- Getin Bank - kredyty samochodowe
Czy ktos wogole dostal po napisaniu pisma o obnizenie oprocentowania, pozytywna odpowiedz? Czy zadaniem tego banku jest w kazdym wypadku odmowa i wyciaganie jak najwiekszej ilosci pieniedzy od swoich klientow niezaleznie od obnizki stop procentowych zarowno w Polsce jak i Szwajcarii (notabene z ktorych wiekszosc po splacie tegoz kredytu juz do tego banku nie powroci). jednoczesnie daje sobie odciac reke, ze w sytuaacji podwyzki stop procentowych zostaniemy "nalezycie" o tym poinformowani aneksem do umowy. Pozdrawiam.
A może trzeba napisać pismo do UOKIK (załączyć skierowane do nich pisma i otrzymane odpowiedzi, aneksy podwyższające oprocentowanie kredytu (ja otrzymałem takowy w grudniu 2008 r.)) i zainteresować urząd Naszą sprawą. Może w przypadku większej liczby piszących UOKIK zwroci na nas uwagę i zajmie się tym "bankiem".
Ciekawy jestem, czy dostaniemy aneksy podwyższające oprocentowanie po podniesieniu przez NSB albo RPP stop procentowych. A podwyżki stop procentowych zarowno w Polsce jak i Szwajcarii już niebawem mają nastąpić. Co jeszcze nasz "ulubiony" bank wymyśli żeby wyciągnąć od nas pieniądze, tego nikt nie wie.
Pozdrawiam i życzę zdrowych wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mocnego złotego (najlepiej na poziomie z lipca i sierpnia 2008)
Pozdrawiam i życzę zdrowych wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mocnego złotego (najlepiej na poziomie z lipca i sierpnia 2008)
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009