mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

SEKURYTYZACJA...czyli jak bank sprzeda twój kredyt z niską marżą

link this post Dodano w 24.02.2009
The author has deleted this post (w 27.03.2009)
link this post Dodano w 25.02.2009
no to idee mamy tą samą tylko piszemy z różnych pozycji - Ty świetnej marży a ja już nieco mniej świetnej. Mam nadzieje, że ktoś kto tym sieciowym ruchem zawiaduje, czyta też i te pomysły i ma teraz duuużo pracy coby je spożytkować;)
Ciekawy post ,ale go nie rozumiem...
Bank może nas ostrzyć z kasy sam, albo sprzedać i inna instrutucja to zrobi - to w "miarę" jasne.
Ale jak się samemu (czy tam w grupie) sprzedać za 30% wartości i płacić marże 7% tylko od tych 30% - tego wogule nie pojmuję. Jeśli dobrze myślę to bank "matka" miałby się zadowolić tylko 30% zwrotem zainwestowanego kapitalu - żeby się nas pozbyć ??? Jasne, hehe ....chyba że o coś innego chodzi - jeśli tak wytłumacz proszę.
Pzdr

The author has deleted this post (w 27.03.2009)
"W polskiej rzeczywistości przeprowadzenie wyżej opisanego procesu jest tak realne i łatwe jak tresura wielorybów," ... spadłem z krzesła hehehe , no poprostu genialne

Jestem pod wrażeniem, aż sprawdzę co tam mam w umowie. Dzięki za wyjasnienie zagadnienia... Jakby nie patrzyć, trzymanie się w zorganizowanej grupie kolejny raz potwierdza, że choć niewielką - ale jednak mamy większą szanse na przetrwanie.
Pzdr
  • Statystyki: 3 Posty | 927 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu