kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- BRE Bank mBank
- mBank -> Multibank
Nie wiem, jak jest teraz, ale jak dowiadywałem się o taką możliwość 2 lata temu, to uzyskałem odpowiedź negatywną. Chciałem wówczas przenieść kredyt z mBanku do MultiBanku, niestety pani na MultiLinii powiedziała mi, że nie jest możliwe przeniesienie - powodem miała być zasada, że obydwa banki nie chcą sobie wzajemnie podbierać klientów.
Przecież mBank i Multi to faktycznie dwie oddzielne firmy. Nic to nie znaczy, że właścicielem obu jest BRE. To tak jakbyście chcieli przenieść sobie konto z Banku Handowego w Warszawie do Citibank UK.
Między oddzielnymi bankami nie można sobie tak po prostu przenieść kredytu, konta czy lokaty... A co do pytania o zasadność takiego kroku to chyba oczywistą przyczyną byłaby lepsza (tzn. korzystniejsza) oferta. Pozdrawiam serdecznie.
Między oddzielnymi bankami nie można sobie tak po prostu przenieść kredytu, konta czy lokaty... A co do pytania o zasadność takiego kroku to chyba oczywistą przyczyną byłaby lepsza (tzn. korzystniejsza) oferta. Pozdrawiam serdecznie.
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009