mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Dodatkowe zabezpieczenie kredytu

Ten temat jest zamknięty - nie można w nim pisać.
link this post Dodano w 19.05.2009
Albo w kupie
Można by rzecz,że byliśmy dla Polbanku "Koniem Trojańskim".Kto by się spodziewał,że wyleziemy z konia na tyły wroga. Lektur nie czytają ,oj nie czytają
The author has edited this post (w 19.05.2009)
Witajcie moi drodzy
a ja wlasnie dzisiaj dostałam odpowiedz z polgangu w sprawie anulowania aneków. Oto tresc pisma:
" Sznowna Pani..
W odpowiedzi na złozoną przez Pania w dniu....... reklamację, pragniemy poinformowac, iż z uwagi na koniecznosc podjęcia dodatkowych czynnosci wyjasniających, ostateczny termin rozpatrzenia reklamacji zostnanie wydłuzony .
Przepraszamy za niedogodnosci zwiazane z oczekiwaniem na zakonczenie procesu"..

ale widze ze juz temat zalatwiony

link this post Dodano w 20.05.2009
Za całą tą akcję Polbank powinien oficjalnie przeprosić swoich klientów ! Zwłaszcza tych którzy owy aneks podpisali . O zwrocie pieniędzy już nie wspomnę...
Ja sam aneksu nie podpisałem ale sporo mnie to nerwów kosztowało -podobnie moją żonę !
Przeprosić tak ... " Po prostu po ludzku" !!!
The author has edited this post (w 20.05.2009)
Witam
Dzisiaj miałem telefon oczywiście z zastrzeżonego,pani z polbanku dzwoniła mówiąc oficjalnie,że aneks został anulowany.Powiedziala tez ze kasiura zostanie zwrocona a przede wszystkim bardzo ladnie przeprosila za cala sytuacje jaka wynikla. Oby tak dalej. Na drugi raz bedziemy wiedziec jak postapic,obysmy juz nie mieli nie milych sytuacji.pozdr goraco
WPOWER80 super... to bardzo fajna wiadomosc dla NAS )
a teraz ja czekam na taki telefon, dobrze że Ty masz juz to za sobą
ja po całej tej akcji już zdania o tym banku i tak nie zmienię duuuzy niesmak pozostaje
i jeszcze kasę zwrócą, no prosze ..nie mam pytań
pozdrawiam !!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla formalności !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aneksy były NA PISMIE, to o ich anulowaniu proście TEŻ NA PIŚMIE.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nie mówiłem, że będą dzwonić.

Znaczy: "jak się chce, to można!"

A teraz to nie dość, że pieniądze trzeba zwrócić to i jeszcze koszty telefonów dojdą.
I po co to wszystko było, nie można było zgodnie z deklaracją: "Po prostu po ludzku".

Niezbędne pisma mam dostać listem z centrali.Mam podpisać,że aneks został anulowany i odesłać z powrotem lub zanieść do oddziału, więc wszystko będzie. Dziękuję ślicznie wszystkim za współpracę a przede wszystkim "stokrotce77". Pozdrawiam
link this post Dodano w 21.05.2009
Ten temat jest zamknięty - nie można w nim pisać.
  • Statystyki: 1407 Posty | 100979 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek