mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Dodatkowe zabezpieczenie kredytu

Ten temat jest zamknięty - nie można w nim pisać.
link this post Dodano w 22.05.2009
Witam
Ja własnie dzisiaj dostałam telefon z banku o podobnej treści jak WPOWER80, czyli wszytko zaczyna wracać do normy aneksy nam anulują, na piśmie też będzie ..dziekuję wszystkim za słowa otuchy i za cenne wskazówki
pozdrawiam !
link this post Dodano w 27.05.2009
Ja wczoraj dostałem list z informacją o anulowaniu aneksu. Podpisałem i odniosłem do banku. Po czym dzwoni do mnie kobieta, która mnie załatwiła z tym aneksem i jakby nic się nie stało mówi że była na urlopie i właśnie się dowiedziała że bank anulował aneksy i że dostanę pismo. Jak jej powiedziałem że juz załatwiłem sprawę to spokojnym głosem powiedziała Ok, jakby to było coś standardowego. Na pytanie o spłatę frankiem, była zaskoczona że o ty wiem i że to dopiero od lipca.
Osoby z Rzeszowa będą wiedzieć o jaką osobę mi chodzi:-)
do mrk,

mógłbyś wysłać na mail Franka Kolasy skan tego pisma (oczywiście bez Twoich danych).

Zapewne są tak słowa przeprosin.
Ok. postaram się dziś wysłać
"mrk":

Ok. postaram się dziś wysłać

Podziękowania dla mrk,
Dokument do pobrania:

http://kupfranki.pl/networks/files/file.4270

Pozdrawiam
link this post Dodano w 28.05.2009
Mi się akurat nie otwiera z jakiegoś powodu ale na pewno jest taki sam jaki ja dostałem
... z tym że ja nie podpisywałem aneksu tylko mnie zawiadomili o sytuacji
Myślę że sezon grzewczy rozpocznę od tego zawiadomienia
The author has edited this post (w 28.05.2009)
link this post Dodano w 31.05.2009
Witajcie moi drodzy bo wielu dniach nieobecności!!
Strasznie się cieszę że wszystko wróciło do normy - do podpisania mojego aneksu nie doszło - ale z waszych anulowań tego czegoś strasznie się cieszę. Co my byśmy biedni zrobili bez "KupFranki.pl". Trzymajcie się ciepło i mam nadzieję że bank nie da nam nowych zmartwień
link this post Dodano w 17.06.2009
Dzien dobry, i ja dwa dni temu znalazlam w swojej skrzynce pocztowej list z banku z dokumentami do podpisu i odeslania. Wspaniala nowina.

Przy tej okazji chce wszystkim podziekowac za pomoc i wsparcie!

link this post Dodano w 17.06.2009
Wszystko super, fajnie. Odstałem, podpisałem i odniosłem do banku franczyzowego. Pani przyjęła dała xero z pieczątkami że przyjęła. Super fajnie. Było to 25.05. 9 czerwca dzwonię zapytać jak ma być rata bo nie dostałem nowego harmonogramu spłaty a Pani mówi że wszystko po starem. Pytam czy dotarł aneks 2 a ona mi mówi że woogóle nie mają w systemie zarejestrowanego tego dokumentu. Idę do placówki a Pani pokazuje dokument nadania przez kuriera mojego ankesu.
Po prostu brak słów ....
link this post Dodano w 19.06.2009
Witam
Ja dostałam dzisiaj harmonogram spłat oczywiście z już obniżoną marżą co mnie bardzo bardzo ucieszyło ) wszystko już wróciło do normy )
pozdrawiam wszystkich
Ten temat jest zamknięty - nie można w nim pisać.
  • Statystyki: 1407 Posty | 100979 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek