"wawid":
Witam
155kpol
czy wybierasz się jeszcze na Senatorską
dopiero wczoraj wieczorem zacząłem czytać to forum
ponieważ mam bliziutko, mogę się tam udać
prosiłbym tyko o dokładniejsze wytyczne co ustalić .
też mam kredyt we frankach w PB - nie miałem telefonu z "tą propozycją" - ale też zgadzam się z opinia ze nie ma na co czekać z działaniem.
co do wystąpienia w mediach to niestety nie mogę się podjąć - jestem pracownikiem banku - (nie PB) do tego pracuję w pionie monitorowania ryzyka - to mogłoby wypaść mało obiektywnie.
"155kpol":
Ponieważ nie było ochotników w grupie do wywiadu przed kamerą
Dałem anonimowo wywiad do TvN24 i Polsatu
...ale za to nie pojechałem na Senatorską...
Coś za coś, jutro będę musiał.
Pozdrawiam
Materiał:
TVN24 20:25
Polsat 18:50
Ponieważ nie było ochotników w grupie do wywiadu przed kamerą
Dałem anonimowo wywiad do TvN24 i Polsatu
...ale za to nie pojechałem na Senatorską...
Coś za coś, jutro będę musiał.
Pozdrawiam
Materiał:
TVN24 20:25
Polsat 18:50
Witam
155kpol
czy wybierasz się jeszcze na Senatorską
dopiero wczoraj wieczorem zacząłem czytać to forum
ponieważ mam bliziutko, mogę się tam udać
prosiłbym tyko o dokładniejsze wytyczne co ustalić .
też mam kredyt we frankach w PB - nie miałem telefonu z "tą propozycją" - ale też zgadzam się z opinia ze nie ma na co czekać z działaniem.
co do wystąpienia w mediach to niestety nie mogę się podjąć - jestem pracownikiem banku - (nie PB) do tego pracuję w pionie monitorowania ryzyka - to mogłoby wypaść mało obiektywnie.
Witam
Odpowiadając na pytanie główne - to nie ,nie wybieram się narazie na Senatorską....
Na tym etapie żeby zdobyć nowe informacje proponuje już kontakt z UOKiK na Placu Powstańców Warszawy 1. To ten urząd przygotowuje pozew przeciwko bankowi.
Na Senatorskiej 27 jest rzecznik ,który stwierdził że sprawa jest już w mocy UOKIKu.
Jak pisalem wcześniej UOKIK jest w trakcie przygotowywania pozwów, mamy cierpliwe czekać na nowe informacje które pojawią się na dniach na stronie Urzędu.
Sumując: Nie ma co wyważać już "otwartych drzwi". Tylko czekać. Natomiast jeśli ktoś chce zdobyć świeże informacje to tylko atakować uokik...
W kwestii naszego człowieka w który móglby nas reprezentować w mediach ,to mam identyczny problem. Dwa razy wystąpilem anonimowo w TV - więcej nie mogę ryzykować ,bo... też jestem pracownikiem banku... oczywiście nic wspólnego z PB
Ponownie gorąco zachęcam osobę która będzie miała odwagę ,chęć i wiedzę pokazania naszego problemu w mediach. Liczy się czas. Prasa i TV chce z nami rozmawiać ,ale musimy odmawiać ,bo niemożemy nikogo polecić.
Ps. wawid - wysłalem ci prywatną wiadomość
The author has edited this post (w 27.03.2009)