"michnior":
Kolejny reportaż w Polsacie. Polbank i grupa Bre Bank w negatywnym świetle, plus Krzysztof Pietraszkiewicz (Prezez Zrzeszenia Banków Polskich) z tekstem o strasznej "NAGONCE" (sic!) na biedne (Pol) baneczki
No no tak potężny argument bardzo poważnego Pana, bardzo śmiesznie wypadł przy przegranej w sądzie sprawie przez grupe bre banku i jednoznacznej wypowiedzi Kluzy - szefa Komisji Nadzoru Bankowego.
Pozdrawiam,
"Jeszcze nie zaszczycony zainteresowaniem Polbanku",
Michnior
Kolejny reportaż w Polsacie. Polbank i grupa Bre Bank w negatywnym świetle, plus Krzysztof Pietraszkiewicz (Prezez Zrzeszenia Banków Polskich) z tekstem o strasznej "NAGONCE" (sic!) na biedne (Pol) baneczki
No no tak potężny argument bardzo poważnego Pana, bardzo śmiesznie wypadł przy przegranej w sądzie sprawie przez grupe bre banku i jednoznacznej wypowiedzi Kluzy - szefa Komisji Nadzoru Bankowego.
Pozdrawiam,
"Jeszcze nie zaszczycony zainteresowaniem Polbanku",
Michnior
Pan Pietraszkiewicz w swoim wczorajszym orędziu do zadłużonych tylko się kompromitował...Najbardziej utkwiło mi w pamięci jedno zdanie... parafrazując W PRZYPADKU KIEDY SYTUACJA SIĘ UNORMUJE A FRANK SPADNIE BANK BĘDZIE OBNIŻAŁ MARŻĘ ... I CICHUTKO DODAŁ.. NA WNIOSEK KLIENTA..Bardzo śmieszne,, będą tylko czekać i przekładać spotkania w nieskończoność by jeszcze trochę forsy napchać w te zachłanne kieszenie. Z resztą kto w to uwierzy?
Jak wcześniej pisałam umówiłam się z nimi na wtorek.Niestety,,, jaka szkoda
W każdym razie nie zamierzam nic podpisywać i takiej wersji bedę się trzymać!!!
The author has edited this post (w 27.03.2009)