KupFranki.pl
inicjatywa społeczna
Jak w temacie, czy ktoś próbował już w tym banku zmienić umowę i spłacać kredyt w walucie obcej? Udało się? co trzeba zrobić?
witajcie,
my mamy kredyt ale dopiero splate zaczynam od kwietnia
wiec czekam na wasze pomocne uwagi
czy wie ktos jaki jest na chwile obecna Libor??
pozdrawiam
my mamy kredyt ale dopiero splate zaczynam od kwietnia
wiec czekam na wasze pomocne uwagi
czy wie ktos jaki jest na chwile obecna Libor??
pozdrawiam
Tutaj masz wszystkie waluty i warianty
http://www.bankier.pl/fo/kredyty/components/elw/index.html?what=3M&zakladka=libor
http://www.bankier.pl/fo/kredyty/components/elw/index.html?what=3M&zakladka=libor
Edytowano w 30.03.2009
Byłem dziś w Banku w sprawie spłat w CHF. Wygląda to tak:
1. Chetnie możesz spłacać w CHF ale!! podpisujesz aneks do umowy kresytowej, to oczywiście kosztuje bagatela 400 zł.
2. Masz konto obsługujące CHF ale to kosztuje, ju znie dowiedziłem się ile bo opadły mi ręce po pierwszej informacji.
Oczywiście bank powiadomił mnie o możliwośc spłaty we frankach z najbliższym terminarzem i wysokoścxią rat ale bez szczegółów. Dokładnych informacji uzyskałem w placówce.
1. Chetnie możesz spłacać w CHF ale!! podpisujesz aneks do umowy kresytowej, to oczywiście kosztuje bagatela 400 zł.
2. Masz konto obsługujące CHF ale to kosztuje, ju znie dowiedziłem się ile bo opadły mi ręce po pierwszej informacji.
Oczywiście bank powiadomił mnie o możliwośc spłaty we frankach z najbliższym terminarzem i wysokoścxią rat ale bez szczegółów. Dokładnych informacji uzyskałem w placówce.
Franku Kimono, naszym (klientow Banku Millenium) zdanie bank nie ma prawa pobierac oplat za prowadzenia konta w CHF sluzacego wylacznie do splaty kredytu (lamie w ten sposob Kodeks Cywilny i rekomendacje UOKiK). Mamy ten sam problem z naszym bankiem. Zapraszam do watku o cenniku kredytow hipotecznych w Banku Millenium - tam sa szczegoly.
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Alternatywne logowanie
You can use an account of a third party.
Tagi
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
KupFranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009
Użytkownicy
Język
polski