mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

Hipoteka a marża

link this post Dodano w 02.03.2009
Nikt nie odpowiedział w poprzednim "starym" wątku, więc zakładam nowy...
Porównując marże u wielu z Was widać dużą rozbieżność i brak reguły. Nie mam pod ręką umowy, ale może ktoś pamięta: (?) czy wysokość marży nie ulega obniżeniu po ustanowieniu hipoteki na nieruchomości? Pamiętam że "doubezpieczałem" kredyt dopóki nie będzie hipoteki, sprawa się ciągnęła i dopiero miesiąc temu dostarczyłem bankowi odpis z KW. A coś mi się przypomina, że obiecywali jakieś cuda, gdy juz to nastapi.. Czy Wy mieliście jakies "ruchy na marży" bo ustanowieniu hipoteki?

Pozdro.
link this post Dodano w 03.03.2009
Ja w umowie mam zapisane, że do czasu dostarczenia wypisu hipoteki mam podwyższone oprocentowanie o 1,5% (Multibank). Pod koniec zeszłego roku dostarczyłem wypis i rzeczywiście od nowego oprocentowanie zostało obniżone przez bank o 1,5%.
link this post Dodano w 21.02.2011
Oj kolego, dziwię się, że nie uzyskałeś odpowiedzi z portalu kup franki. Ja mam podobny problem w BPH, nie wiem z kim rozmawiać

Podejrzewam, mości Państwo, że nie opłaciliście podstawowej składki w kwocie 5,00 zł

Jezeli nikt nie zapłaci, to fundacja nie będzie miała nawet na kawę dla asystentki.

Pozdrawiam nowy , który potrzebuje własnie porady.

AS

W sumie zdecydujcie się Państwo, czy chcecie porady  portalu kup franki, czy dacie rade sami?

Ja postawiłem na kupfranki narazie. Jezeli odzyskam jakąs kasę z banków , napewno "odpalę"

im 10%.    Pozdrawiam AS

• Statystyki: 5 Posty | 1083 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu