szukam ubezpieczenia na życie , macie namiary?
kupfranki.pl
inicjatywa społeczna
- Home
- Mam kredyt w banku... . Dyskusje z podziałem na banki.
- Bank Millennium SA
- Ubezpieczenia przy kredytach hipotecznych
Udalo sie! To byla kolejna walka z Bankiem ![]()
Wiadomość z millenetu
Szanowny Panie,
Uprzejmie informujemy, że Bank podjął indywidualną decyzję w kwestii przeliczenia pobranej składki ubezpieczenia niskiego wkładu własnego na kolejny 36-cio miesięczny okres według wzoru:
Kwota kredytu w PLN - 80% wartości nieruchomości x 3%
Wobec powyższego, Bank dokonał zwrotu różnicy składki. Zwrot nastąpił na Pana rachunek w dniu 09.07.2010 w kwocie 562,00 PLN.
A tu wiecej info
http://samcik.blox.pl/2010/06/Ubezpieczenie-niskiego-wkladu-wlasnego-jednak.html
Rowniez, w ramach podziekowania, wplacilem swoja "ofiare" dla kupfranki.pl ![]()
Witam, jako "świeży" członek tej społeczności pozwolę sobie na prośbę o ocenienie treści informacji, jaką dostałem drogą elektroniczną od banku Millennium:
Szanowny Panie, uprzejmie informuję, że zgodnie z Regulaminem kredytowania osób fizycznych w ramach usług bankowości hipotecznej w Banku Millennium S.A. Pańska składka ubezpieczenia niskiego wkładu własnego zostanie wyliczona zgodnie ze wzorem: (saldo kredytu w PLN - 80% wartości nieruchomości) * 3% przy czym saldo w PLN = saldo w CHF * kurs sprzedaży.
Co mam o tym sądzić? Z góry dzięki!
marcin97 i inni,
chodzi mi o to czy podany mi przez bank sposób naliczania:
saldo kredytu w PLN - 80% wartości nieruchomości) * 3% przy czym saldo w PLN = saldo w CHF * kurs sprzedaży.
jest ok, czy też nie. Bo niby jest takie samo jak u Ciebie, ale pewnie diabeł tkwi w szczegółach. Chodzi zwłaszcza o przeliczanie walut.
Pozdrowienia dla wszystkich związanych millennijnym związkiem na śmierć i życie ![]()
Logowanie
Nie należysz do tej społeczności?
Użyj swojego konta z innego serwisu
Informacje o serwisie
-
Szukaj:
Nazwa serwisu
kupfranki.pl
inicjatywa społecznaWłaściciel serwisu
Utworzono dnia
05.02.2009
Użytkownicy