mixxt

Zarejestruj się!

Witaj w mixxt!

obniżenie ubezpieczenia kredytu

link this post Dodano w 04.10.2011
Witam, właśnie ukończyłem proces obniżenia kosztów ubezpieczenia kredytu w banku. Dokonałem zamiany drogiej polisy ubezpieczenia grupowego na samodzielną wybraną tańszą polisę wraz z ubezpieczeniem OC. W tym przypadku Millennium pozytywnie mnie zaskoczył. Podpisanie aneksu do umowy bezproblemowe i bezpłatne. Szczerze polecam. Piotr
link this post Dodano w 04.10.2011
To masz szczęście, ja próbowałam ale taka przyjemność 500 zł...
link this post Dodano w 05.10.2011

Ale za co chcieli 500zl?

przeciez rezygnujesz z grupowego w zamian przedstawiasz indywidualna z cesja, wg mnie zadna zmiana umowy kredytu zeby musieli aneks sporzadzac i chciec kasowac 500zl nie wchoddzi w gre

pozdr

rafal

link this post Dodano w 05.10.2011
Ile zyskałeś?
link this post Dodano w 06.10.2011

"Witam, właśnie ukończyłem proces obniżenia kosztów ubezpieczenia kredytu w banku. Dokonałem zamiany drogiej polisy ubezpieczenia grupowego na samodzielną wybraną tańszą polisę wraz z ubezpieczeniem OC. W tym przypadku Millennium pozytywnie mnie zaskoczył. Podpisanie aneksu do umowy bezproblemowe i bezpłatne."

A to jest możliwe? Matka robi w ubezpieczeniach i nie dawała żadnych szans znalezienia ubezpieczenia na lepszych warunkach niż ubezpieczenia grupowe. Może podesłać firmę,  w której znalazłeś taniej może być na priv. Grupówka wiadomo, gdzie jest z tego co pamiętam PZU.

witam, też przed wakacjami sprawdzałem w temacie i niestety nie znalazłem nic tańszego niz grupówka w PZU, ale jak widać kto szuka, ten znajdzie. Dlatego tez poprosiłbym namiar na prv.

Witam,

Też będę wdzięczny za info na priv dotyczące tańszego ubezpieczenia.

Pozdrawiam

Witam

To ja tez poprosze o info tanszego ubezpieczenia.

Pozdrawiam

MC

link this post Dodano w 07.10.2011

Witam,

i ja się przyłącze.

Pozdrawiam

link this post Dodano w 08.10.2011
Dokonałem podobnej operacji z ubezpieczeniem nieruchomości do kredytu. Zrezygnowałem z drogiego grupowego PZU na tańsze towarzystwo. W tym przypadku korzyść w skali miesiąca to 50% dotychczasowej stawki + ubezpieczenie OC dla domowników. Podobnie trzeba pofatygować się do banku w celu podpisania kolejnego aneksu. Na szczęście jest bezpłatny. Również polecam
  • Statystyki: 41 Posty | 1132 Wyświetleń

Logowanie

Nie należysz do tej społeczności?

Alternatywne logowanie

Użyj swojego konta z innego serwisu

Informacje o serwisie

• Szukaj:

• Nazwa serwisu

kupfranki.pl
    inicjatywa społeczna

• Właściciel serwisu

rafal_lyczek